tiistai 27. maaliskuuta 2007

Lohi-cheviche

Satuin kattomaan Neloselta jakson SOHO:Food Clubia. Jotenkin hieman tylsä jakso kun ne juontajat oli tylsiä. Mutta tekivät ihan mielenkiintoisen alkuruuan, jota täytyy testata. Yksinkertaistettu cheviche helpoista ja halvoista aineksista. Pomelon voinee jättää pois tai korvata vaikka appelsiinilla tai verigreipillä.

200g lohta (noin 5mm kuutioina)
valkosipulin kynsi
1/4 chili
1/2 punasipuli
2 limetin mehu
1 pomelo (tai miksei vaikka verigreippi)

Antaa näiden ainesten maustaa ja kypsentää lohta noin 30 minuuttia ja sitten vielä hieman korianteria.

Tän kanssa tekivät hyvän näköistä avocadosalaattia:
1 avocado
6 minitomaattia
valkopippuria
oliiviöljy
suola

1 kommentti:

BCNjoy kirjoitti...

aivan loistavan kuuloinen plajays - tota varataan menuun 8.-10.6. viikonlopulle! ;)