torstai 22. maaliskuuta 2007

Sihteeri-ilta

Jälleen kerran loisto pöperöt.

Alkuun jamon serrano- ja metwurstileivät.




Pääruuaksi pasta a la Timo. Heitä resepti kommentteihin! Se oli loistavaa.

Jälkkäriksi oli juustoja: Morbier, Mustaleima, Aura ja Brie.

1 kommentti:

Kylinária kirjoitti...

Jaahas. Vielä kun muistaisi mitä siinä pastassa oli. No mutta pistetään nyt tällainen resepti tänne. En kyllä takaa, että siitä tulee samanlaista, mutta kyllä se varmaan syötävää on.

Sihteeripasta

10 hlö

1 kg pennea
2 pkt pekonia
600 g palvikinkkua
1 purjo
1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
2 ruukkua rucolaa
4 dl kermaa
1 pala parmesaania
oliiviöljyä
suolaa
pippuria

lisäksi patonkia

1. Keitä pastat al denteksi suolatussa vedessä (mieluummin vähän raaoiksi kuin ylikypsiksi, koska ne muhivat vielä kastikkeessa).

2. Ruskista pekonit, kinkut, tomaatit ja purjot pannulla.

3. Yhditä pasta, pekoni, kinkku, tomaatit ja purjo isolla pannulla.

4. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani ja keitä hetki kasaan.

5. Lisää reilulla kädellä mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.

6. Sekoita rucolat joukkoon ja kanna samantien pöytään.

Emppa voi vaikka kommentoida, jos muistat paremmin mitä kaikkea sinne kattilaan heitettiin.