Katrin ja Kimmon makumatkoja
Jaahas. Vielä kun muistaisi mitä siinä pastassa oli. No mutta pistetään nyt tällainen resepti tänne. En kyllä takaa, että siitä tulee samanlaista, mutta kyllä se varmaan syötävää on.Sihteeripasta10 hlö1 kg pennea2 pkt pekonia600 g palvikinkkua1 purjo1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja2 ruukkua rucolaa4 dl kermaa1 pala parmesaaniaoliiviöljyäsuolaapippurialisäksi patonkia1. Keitä pastat al denteksi suolatussa vedessä (mieluummin vähän raaoiksi kuin ylikypsiksi, koska ne muhivat vielä kastikkeessa).2. Ruskista pekonit, kinkut, tomaatit ja purjot pannulla.3. Yhditä pasta, pekoni, kinkku, tomaatit ja purjo isolla pannulla. 4. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani ja keitä hetki kasaan.5. Lisää reilulla kädellä mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.6. Sekoita rucolat joukkoon ja kanna samantien pöytään.Emppa voi vaikka kommentoida, jos muistat paremmin mitä kaikkea sinne kattilaan heitettiin.
Lähetä kommentti
1 kommentti:
Jaahas. Vielä kun muistaisi mitä siinä pastassa oli. No mutta pistetään nyt tällainen resepti tänne. En kyllä takaa, että siitä tulee samanlaista, mutta kyllä se varmaan syötävää on.
Sihteeripasta
10 hlö
1 kg pennea
2 pkt pekonia
600 g palvikinkkua
1 purjo
1 purkki aurinkokuivattuja tomaatteja
2 ruukkua rucolaa
4 dl kermaa
1 pala parmesaania
oliiviöljyä
suolaa
pippuria
lisäksi patonkia
1. Keitä pastat al denteksi suolatussa vedessä (mieluummin vähän raaoiksi kuin ylikypsiksi, koska ne muhivat vielä kastikkeessa).
2. Ruskista pekonit, kinkut, tomaatit ja purjot pannulla.
3. Yhditä pasta, pekoni, kinkku, tomaatit ja purjo isolla pannulla.
4. Lisää joukkoon kerma ja raastettu parmesaani ja keitä hetki kasaan.
5. Lisää reilulla kädellä mustapippuria ja tarvittaessa suolaa.
6. Sekoita rucolat joukkoon ja kanna samantien pöytään.
Emppa voi vaikka kommentoida, jos muistat paremmin mitä kaikkea sinne kattilaan heitettiin.
Lähetä kommentti