Eilen käytiin aperitiiveilla ja otin Colheita 1989 Portviiniä. Kaveriksi klassinen, eli sinihomejuustoa, Stiltonia. Lisäksi vielä Beaufort ja Comte juustoja. Kaikki oli varsin hyviä. Istuttiin "keittiön puolella", siinä oli tosi mukava 6 hengen pöytä. Aikamoisen hyviä tuoksuja, pitää ens kerralla testata muutakin kun juustoja. Esimerkiksi kinkkuja tai ihan lämpimiä annoksia.
Tämmösen vempaimen mäkin haluan, tosin en tiedä mihin se mahtuis. Leikkuri joka toimii kampea kääntämällä, pyörittää leikkuria ja liuttaa leikkausalustaa - nerokasta.
.jpg)
Rivolissa söin alkuruuaksi etanoita ja pääruuaksi silakoita ja muusia. Juomana lasillinen Rieslingiä. Ihan jees, mutta ei ehkä ihan hintansa veroista (6 etanaa 11,50e ja silakat 13,50e). Kyllä Salven silakat on edelleen parhaat mitä oon maistanut.
Bongasin, että Rivolissa on sunnuntaibrunssi klo 13-17 hintaan 29e. Pitää ehkä joskus käydä testaamassa, vaikka Krulla's:n brunssi on kyllä aika fantastinen.
.jpg)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti