sunnuntai 1. huhtikuuta 2007

Pekonilla, anjoviksilla ja salvialla täytetty peruna

Pakko testata tätä josku. Bongasin sen kun selailin reseptejä Akateemisessa!


Respti oli jotakuinkin seuraavanlainen:

4 perunaa
oliiviöljyä
merisuolaa
savustettua pekonia
tuoretta salviaa
anjovisfileitä
sitruuna
valkosipulia, suikaloitu pituussuunnassa

Perunoihin tehdään reiät keskelle esim. omenankuorimaveitsellä. Säästä koverrettua perunaa, sillä sen jälkeen kun perunat on täytetty niin sitä voi käyttää ikään kuin korkkina. Pistele perunoita haarukalla ja hiero oliviiöljyä ja suolaa pintaan. Täytä perunat pekonilla, salvialla, anjoviksella valkosipulilla. Raasta pintaan hieman sitruunan kuorta.

Laita uuniin noin tunniksi 200 asteeseen.

Ei kommentteja: