lauantai 5. joulukuuta 2009

Riista Ragu

Lisää hyvännäköisiä reseptejä:

kania, jänistä, peuraa suikaleina (ehkä noin 1,5kg)

Silputut punasipulit pannulle, perään porkkanat ja lantut kuutioina. Anna pehmetä hetki ja pistä lihat mukaan, päälle puoli pulloa valkkaria, timjamia ja rosmariinia silputtuna, muutama laakerin lehti (kokonaisina), reilusti suolaa ja pippuria, ruokalusikallinen jauhoja, kana/kasvislientä pari desiä ja sekoittele hieman.

Anna muhia kannen alla 1-1,5 tuntia.

Pastat (esim pappardelle) tässä välissä keittymään.

Ota kastike pois hellalta. Lisää kastikkeeseen voita, kourallinen parmesaania ja noin 1/3 appelsiinin kuorta. Viimeistele kourallisella lehtipersiljaa ja ripauksella parmesaania.

1 kommentti:

Jussi kirjoitti...

hyvän näköistä settiä, pitääpä kokeilla.

-jussi l