Kimmo on aina puhunut, että pitäisi tehdä samanlaista banaanikakkua kuin Chaluai aina Bangkokissa teki. Mutta tämäpäs onkin paljon parempaa!
Ainekset
100 g margariinia
3 dl sokeria
2 munaa
3 dl vehnäjauhoja
1 tl vaniljasokeria
1 tl soodaa
0,5 dl kermaa
3 banaania
Valmistus
Tähän kakkuun sopii parhaiten hieman tummuneet banaanit. Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon hyvin vatkaten. Sekoita kuivat aineet toisessa kulhossa ja lisää vaahdon joukkoon, ja lopuksi vielä soseutetut banaanit ja kerma. Paista voidellussa ja korppujauhotetussa kakkuvuoassa 150 asteessa noin 1 tunti. Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua. Tarjoa aidon vaniljajäätelön kera. Ja herkuttele!
maanantai 25. joulukuuta 2006
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti