keskiviikko 21. helmikuuta 2007

Mozzarellatäytteiset kananrinnat

Nythän tässä tuli vastaan kaikki vanhoja lemppareita. Tätä tuli jossain vaiheessa syötyä useamminkin... toimii myös fetalla. Helppoa ja hyvää.

4 kpl kanan rintaleikkeitä
1 mozzarellapallo
2 valkosipulin kynttä

Marinadi:
2 dl appelsiinimehua
1 sitruunan mehu
sitruunan raastettu kuori
1 rkl suolaa
timjamia
pippuria

Sekoita marinadin ainekset. Laita kanan rintaleikkeet marinoitumaan pariksi tunniksi. Viipaloi mozzarella (tai feta) sekä valkosipulin kynnet. Pyyhi ylimääräiset marinadit pois ja leikkaa kanan rintaleikkeen paksuimpaan kohtaan viilto. Hiero viillon sisäpintaan hieman suolaa ja pippuria. Täytä mozzarellalla ja valkosipuliviipaleilla. Laita uuniastiaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa reilu puoli tuntia.

Ei kommentteja: