Nythän tässä tuli vastaan kaikki vanhoja lemppareita. Tätä tuli jossain vaiheessa syötyä useamminkin... toimii myös fetalla. Helppoa ja hyvää.
4 kpl kanan rintaleikkeitä
1 mozzarellapallo
2 valkosipulin kynttä
Marinadi:
2 dl appelsiinimehua
1 sitruunan mehu
sitruunan raastettu kuori
1 rkl suolaa
timjamia
pippuria
Sekoita marinadin ainekset. Laita kanan rintaleikkeet marinoitumaan pariksi tunniksi. Viipaloi mozzarella (tai feta) sekä valkosipulin kynnet. Pyyhi ylimääräiset marinadit pois ja leikkaa kanan rintaleikkeen paksuimpaan kohtaan viilto. Hiero viillon sisäpintaan hieman suolaa ja pippuria. Täytä mozzarellalla ja valkosipuliviipaleilla. Laita uuniastiaan ja kypsennä uunissa 200 asteessa reilu puoli tuntia.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti